Nyelv:
Dr. Motor - DEUTZ márkaképviselet
DEUTZ motor választék
Alkatrész
DEUTZ szerviz
Energetika
Garancia
Hírek
DR. MOTOR Kft. a DEUTZ AG hivatalos magyarországi képviselete
H-1239 Budapest, Grassalkovich u. 255.
www.drmotor.huszerviz@drmotor.hualkatresz@drmotor.hu

Energetika:

A Dr. Motor Kft, mint a DEUTZ AG piacvezető magyarországi képviselete, a DEUTZ dieselmotor javításokon túlmenően, országos gázmotoros szervízhálózattá nőtte ki magát, illetve igazodva a kor követelményeihez tovább fejlődött az erőmű-telepítés illetve a megújuló energiákkal kapcsolatos tevékenységig.
A Dr. Motor Kft 2007 óta olyan piacvezető energetikai céggel működik együtt és magyarországi képviseletét látja el, mint a SEVA AG. A biomassza erőművek kivitelezésére vonatkozó lehetőség és igény összhangja biztosította a Dr. Motor Kft számára, hogy a 2007-es évtől német partnercégeivel Magyarországon is megkezdje biogáz-gazdaságok telepítését. A biogazdaság blokkfűtőművében biogáz, fagáz vagy földgáz elégetésével elektromos áram és hő képződik. A megtermelt elektromos áram a közüzemi hálózatba kerül betáplálásra, a hő egy része fermentorok fűtéséhez szüksége.
A megmaradt hő épületek fűtésére, melegvíz előállítására és számos más formában használható fel. Referenciáink között tudhatjuk a magyar biogázerőmű-telepítés egyik jelentős állomását az 1,5 MW teljesítményű Dömsödi biogáz erőmű energiatechnológia részének szállítását, mely a SEVA AG-val való együttműködés eredménye.

seva_gas_otto

seva_systemcontainer

EU logo
Úl Magyarország logo
Ez a honlap az Európai Unió és a Magyar Állam hozzájárulásával valósult meg. Részletek...
iso9001 logo
© dr.motor Kft. 2011.
All rights reserverd.
Recreated by: Silver Software Hungary Kft.