Nyelv:
Dr. Motor - DEUTZ márkaképviselet
DEUTZ motor választék
Alkatrész
DEUTZ szerviz
Energetika
Garancia
Hírek
DR. MOTOR Kft. a DEUTZ AG hivatalos magyarországi képviselete
H-1239 Budapest, Grassalkovich u. 255.
www.drmotor.huszerviz@drmotor.hualkatresz@drmotor.hu

DEUTZ alkatrész értékesítés:


A DEUTZ motorok megbízható üzemeltetéséhez nagyon fontosak a minőségileg garantált, eredeti gyári alkatrészek. A Dr. Motor Kft., mint a DEUTZ AG magyarországi képviselete közvetlen gyári kapcsolata révén kedvező áron tudja kínálni az eredeti DEUTZ alkatrészeket, melyekre az eladást követően is érvényes a DEUTZ gyári garancia. Az eredeti DEUTZ alkatrészek a Dr. Motor Kft. raktárából azonnal rendelkezésre állnak, ilyenek pl. DEUTZ ékszíjak, DEUTZ tömítések, DEUTZ vezérmű szíjjak, DEUTZ szimeringek, DEUTZ tápszivattyúk és egyéb DEUTZ szervizalkatrészek.

Az eredeti DEUTZ alkatrészeket igény esetén a Dr. Motor Kft. futárszolgálattal 24 órán belül az ügyfél által kívánt helyszínre kiszállítja. Egyéb, ill. egyedi DEUTZ alkatrészek beszerzését a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül a DEUTZ központi raktárából vállaljuk.

A DEUTZ motorok szervízellátásához és javításához szükséges eredeti DEUTZ alkatrészeken kívül a Dr. Motor Kft, mint magyarországi hivatalos DEUTZ márkaképviselet vállalja eredeti gyári DEUTZ cseremotorok, ill. gyári új DEUTZ motorok beszerzését is. A DEUTZ gyári cseremotorokat, már meglévő javíthatatlan DEUTZ motorok, pl. sérült a motorblokk, vagy a főtengely, gyors pótlására és a berendezés mielőbbi, újbóli üzembeállítására ajánljuk, mivel a DEUTZ cseremotorok szállítási ideje típustól függően kb. 2-3 hét. Új építésű gépekbe, mint pl. áramfejlesztő, járműbe vagy szivattyúkba ajánljuk az új DEUTZ motorokat melynek szállítási ideje típustól függően kb. 10-12 hét.

A Dr. Motor által értékesített DEUTZ alkatrészek és DEUTZ motorok, csere motorok, a Dr Motor Kft-nél érvényesíthető gyári garanciával rendelkeznek.

 

Ajánlat kérés

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Motor típusa:

Motorszám:

Ajánlat kérés:

EU logo
? Magyarorsz?logo
Ez a honlap az Európai Unió és a Magyar állam hozzájárulásával valósult meg. Részletek...
iso9001 logo
© dr.motor Kft. 2011.
All rights reserverd.
Recreated by: Silver Software Hungary Kft.